Зірка телесеріалу" Татусеві дочки", 26-річна актриса Єлизавета Арзамасова порадувала своїх шанувальників довгоочікуваною і надзвичайно милою публікацією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать майже мільйон людей.

Про те, що Єлизавета вагітна своїм первістком, здивовані шанувальники дізналися на початку квітня. Батьком дитини став 47-річний постановник льодових шоу Ілля Авербух, який до цього вже був одружений і виховує сина від першого шлюбу - 17-річного Мартіна.

Катерина та Ілля одружилися в 2020 році, а 14 серпня 2021 року народився їхній перший малюк.

"Щастя...", - лаконічно підписала Катерина ніжний знімок з чоловіком і немовлям на руках.

У коментарях її вітають з благополучним народженням малюка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Скрін, Instagram Єлизавета Арзамасова
Скрін, Instagram Єлизавета Арзамасова

"Лізочка, вітаю!", "Лізонька! Прийміть мої найніжніші привітання!", "Лізочек, урааааааааа. Ми з Лізаветою тебе обіймаємо і бажаємо здоров'я малюкові", "Ураааааа!!! Нова людина, вітаю вас від щирого серця! Аж мурашки біжать! Щастя і здоров'я всій родині!!!", "Вітаю, моя дівчинка! Ти будеш чудовою мамою. Здоров'я і щастя вашій родині», - захоплюються фанати і колеги по телеекрану.

Нагадаємо, як склалася життя "татових дочок" після серіалу: цікаві факти про головних героїв

Як повідомляв " Знай.ua", зірка серіалу "Татусеві дочки" вагітна від 47-річного: "пильні спостерігачі"

Знай.ua писав, зірка "татових дочок" Арзамасова вийшла заміж за старшого на 22 роки спортсмена