Легендарний серіал" Відчайдушні домогосподарки " закінчився в далекому 2012 році. З тих пір доля актрис, які грали головних героїнь Єви Лонгорії, Марсії крос, Фелісіті Хаффман і Тері Хетчер, сильно змінилася.

Найвідоміша актриса, яка вийшла з цього популярного ситкому, Єва Лонгорія спробувала себе в ролі продюсера проекту "підступні покоївки". Крім цього, вона не закинула акторську кар'єру і знялася в серіалі "Бруклін 9-9", передає портал ПопкорнNews.

У 2016 році вона стала дружиною бізнесмена Хосе Антоніно бастона. Через три роки у віці сорока трьох років, вона народила йому сина Сантьяго Енріке. Після народження дитини вона якийсь час займалася сім'єю, а зараз збирається повернути в кіно - вона зніметься в трьох фільмах, а в одному з них ще буде режисером.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фелісіті Хаффман була замішана в скандалі: актриса заплатила п'ятнадцять тисяч доларів за те, щоб замість її дочки Софії випускний тест написав інша людина. Її шахрайство розкрили правоохоронці і навіть відсиділа у в'язниці дванадцять днів.

Тері Хетчер після "Відчайдушних домогосподарок" пробувалася в парі епізодичних ролей, але більше реалізувати себе не змогла. Актриса веде Instagram, де хвалиться метаморфозами тіла.

Марсія крос зіграла в серіалі" База Кантіко", проте в життя жінки прийшло лихо. У 2017 у неї виявили онкологію прямої кишки. Знаменитість пройшла кілька курсів хіміотерапії, позбулася волосся, проте перемогла захворювання.

Раніше повідомляли, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія показала 4-річного синочка, Доброго ранку з мамою- "Просто чарівний".

Як повідомляв Знай.uа, Єва Лонгорія втілить давню мрію.

Знай.uа писав, шикарна Єва Лонгорія загуляла на уїк-енд: завалилася в крісло і ніжкою дригає.