Юлія Мендель розповіла про те, яку книжку читає. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель не надто часто, проте радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше десяти тисяч осіб.

Після відходу з поста прес-секретаря президента України Мендель її блог став більш затишним, і дівчина почала більше ділитися особистими переживаннями і уподобаннями.

14 серпня Мендель опублікувала фотографію на своїй соціальній мережі. Дівчина розповіла про те, яку книгу вона читає і поділилася цікавою цитатою.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читаю нову книгу «вузький коридор як нації борються свободу». На правах цитати: "саме те, як держава і суспільство взаємодіють і контролюють один одного, визначає здатність держави, політику уряду і стійкість, процвітання, безпеки і, нарешті, свободу
, - повідомила вона