Дружина відомого українського співака і композитора Віктора Павліка, Катерина Репяхова останнім часом активно розвиває свій блог в Instagram, тому часто ділиться тут зі своїми підписниками новими світлинами чи цікавими моментами з життя.

Після народження сина Михайла Катерина Репяхова також почала показувати у своєму блозі реалії молодої матусі. Цього разу у розділі stories дівчина вирішила показати двох своїх найулюбленіших чоловіків.
Так, Репяхова сфотографувала свого чоловіка Віктора Павліка та сина Михайла, які перепочивали у затінку. На опублікованій світлині артист сидить за столиком переглядаючи щось у телефоні. Біля Народного артиста України у візку спить його синок.

Скріншот stories Катерини Репяхової
Скріншот stories Катерини Репяхової

"Мої", - так лаконічно Катерина Репяхова підписала фото з маленьким сином та Віктором Павліком.

До слова, раніше Катерина Репяхова поділилася цілою серією фото на тлі львівського стадіону "Арена Львів".

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

"Пісні 30 років незалежності", - підписала вона знімки, на одному з яких позує в обіймах чоловіка, а на іншому - сама.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Віктор Павлік "проміняв" дружину та сина на кума: "Будемо співати"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Репяхова зізналася, як її мама називає свого зятя: ким став у тещі Віктор Павлік. Катерина Репяхова зізналася, як її мама називає Віктора Павліка

Також "Знай.ua" писав, Віктор Павлік із Катею Репяховою вирушили на концерт без сина: "А де Михась?"