Відомий український музикант Віктор Павлік має досить широку аудиторію прихильників. У своєму Instagram він з'являється не часто, проте зрідка все ж тішить підписників новими світлинами чи цікавими подробицями з життя.

Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik
Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Віктор Павлік показав, як пришов до свого кума Володимира на студію звукозапису аби попрацювати.

Скріншот stories Віктора Павліка
Скріншот stories Віктора Павліка

"Прийшов до свого кума на студію, а в нього тут як завжди порядок, все файно, так як має бути. Володя, привіт всім підписникам нашим дай Бог їм щастя, здоров'я. Будемо зараз співати", - сказав Віктор Павлік у себе в stories.

Після цього Віктор Павлік у stories показав запис своєї культової пісні "Ти подобаєшся мені". Варто зазначити, що ця пісня вийшла в альбомі артиста "Квіти для тебе" у 1994 році. Слова та музику до пісні написав Сергій Лазо.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік ледве вирвався з дому в лазню: "Міша вдома концерт влаштував". Артист "втік" з дому від примхливого сина

Нагадаємо, що Віктор Павлік сидить "в няньках" з чужими дітьми, поки Катерина Репяхова виховує сина. Мама укладає своїх дітей під колискову артиста

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік посадив Катерину Репяхову на свого потужного коня: "Прилаштувалася". Артист розмістив спільне фото з дружиною в брутальному образі, обидва позують в чорних нарядах.