Відома українська співачка та донька видатної Ніни Митрофанівни Тоня Матвієнко має досить широку аудиторію прихильників. Проте зірка й надалі продовжує активно підкорювати український шоу-бізнес, тому часто випускає все нові хіти та відеороботи.

До того ж Тоня Матвієнко досить активно веде свою сторінку в Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч осіб. Тут часто зірка ділиться новими світлинами чи цікавими подробицями з життя.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: канал "Україна"
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: канал "Україна"

Цього разу Тоня Матвієнко у розділі stories оприлюднила зворушливі кадри з котиком. Дружина Арсена Мірзояна показала, як посеред ночі гладить білого котика. При цьому видно, що котик дуже ласкавий до співачки та з задоволенням дає їй себе погладити.

Скріншот stories Тоні Матвієнко
Скріншот stories Тоні Матвієнко

"В - відданість", - так Тоня Матвієнко підписала опубліковані у розділі stories кадри з білим пухнастим котиком.

Скріншот stories Тоні Матвієнко
Скріншот stories Тоні Матвієнко

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, Тоню Матвієнко підловили на флірті з гарячим чоловіком: "підгледіла" у Ані Лорак. Українська співачка взяла участь у цікавому заході. Нещодавно телеканал" Україна " організував вечірку, яку назвали презентацією сезону великих прем'єр.

Крім цього портал Знай.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.