Колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, що для неї найголовніше в житті.
Тренер "Зважених та щасливих" Марина Боржемська регулярно ділиться корисними порадами щодо харчування та підтримки ідеальної форми у своєму instagram, де за нею стежать понад 580 тисяч осіб.
Також у своєму блозі Боржемська не обходить тему своєї сім'ї. На цей раз фітнес тренерка опублікувала миле фото зі своїми дітьми Олівією і Робертом і зізналася, що намагається проводити з ними кожну вільну хвилину, адже зараз вона живе в дуже насиченому робочому графіку.

Фото зі сторінки Марини Боржемської
Фото зі сторінки Марини Боржемської

"Я зараз живу в дуже насиченому графіку. Тому особливо трепетні і цінні моменти, коли можу просто побути разом з дітками. Сім'я - найважливіше, що у нас є. Любіть своїх близьких і рідних. Кожен можливий момент проводите з ними❤️", - розповіла тренер "Зважених та щасливих" Марина Боржемська.

Нагадавши, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розцвіла в обіймах високого красеня: "Євген Кошовий?"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів: "вже зачекалася". Марина Боржемська здалася в купальнику