Відома українська співачка Надія Дорофєєва, яка виступає під псевдонімом DOROFEEVA має багатомільйонну армію шанувальників. Саме тому вона досить активно ділиться з ними у соцмережах новими світлинами, корисними порадами чи просто цікавими моментами з життя.

Надя Дорофєєва нічого не приховує від своїх прихильників і часто радиться з ними стосовно того чи іншого питання. Так, цього разу співачка вирішила розпитати у своїх підписниць, що вони думають про окремі процедури для волосся. Мова йде про кератин та ботокс для волосся.

Скріншот stories Наді Дорофєєвої
Скріншот stories Наді Дорофєєвої

Імовірно співачка хотіла спробувати на собі таку процедуру, але переймається, щоб це не нашкодило її волоссю.

Скріншот stories Наді Дорофєєвої
Скріншот stories Наді Дорофєєвої

"Дівчатка, стосовно кератину та ботоксу для волосся, думки розділилися 60% на 40%. 60% кажуть, що у жодному разі не можна робити ці процедури, тому що волосся відвалюється, а 40% прямо топлять за неї. Ось що робити? Незрозуміло", - зазначила Надя Дорофєєва.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва "змусила" російських зірок смикатися під свій хіт: "Пенсіонерки прийшли". Надя Дорофєєва опублікувала відео російських зірок, танцюючих під пісню "Почему"

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва поскандалила з Володимиром Дантесом на дивані: "Ось це с*ач!"

Знай.ua писав, Гола Надя Дорофєєва похвалилася "старечою" звичкою: бабусі роблять це кожен день. Надя Дорофєєва показала себе в ліжку, заснувши на відпочинку