Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Як відомо, Володимир вирушив зі своєю дружиною Надею в колоритну Туреччину, щоб зануритися в глибини східної культури, покуштувати місцевої їжі, скупатися в Середземному морі, і звичайно, знайти привід, щоб розмістити масу яскравих фото і відео з довгоочікуваної відпустки.

Молоді люди регулярно займаються спортом і ведуть активний спосіб життя, який сприяє підтримці тонусу їх хорошої фізичної форми і міцному здоров'ю. Навіть на відпустці, де існує маса різних спокус, подружня пара продовжують заняття, і цього разу Надя і Володимир продемонстрували процес виконання вправ, а саме – прокачування м'язів преса, лежачи на підлозі готельного номера. Відео розмістили в режимі прискореної зйомки.

"Я сильно кайфую, коли на відпочинку займаюся. Відразу прощається ранковий круасан і ще багато чого", - додали в підпис до ролика.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес "змусив" жінок обрізати волосся: всіх під каре

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва поскандалила з Володимиром Дантесом на дивані: "Ось це с*ач!"

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва згадала, як Володимир Дантес увірвався до неї в перший день знайомства: "Будеш моєю дружиною"