Ксенія Мішина показала себе на Одеському міжнародному кінофестивалі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Ксенія Мішина-відома українська актриса, яка стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостячка" і переможниці шоу Танці з зірками. Вона регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, на її офіційній сторінці в Instagram 816 тисяч передплатників.

З 14 по 21 серпня в Україні проходить Одеський міжнародний фестиваль, на якому можна було побачити безліч знаменитостей. Його також вирішила відвідати знаменита "Холостячка".

Своїми враженнями вона поділилася на офіційній сторінці в Instagram, приклавши фото на червоній доріжці. Вона зазначила, що, на її думку, все пройшло ідеально.

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

[quote author=""]Друзі, моя перша червона доріжка @odesa_film_festival ❤️! Ух, хвилююче, але все пройшло ідеально! Я хочу сказати, які у нас красиві, усміхнені і елегантні люди! Було справжньою насолодою провести цей вечір в такій приголомшливій атмосфері, - повідомила вона.

Ксенія Мішина відвідала даний захід у Білій обтягуючій сукні від Валерії Ковальської. При цьому її помітили в компанії українського актора Артемія Єгорова.

Нагадавши, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася :" у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал " Знай.ІА", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі "зайчика": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.