Прима-балерина Національної опери та суддя проєкту "Танці з зірками" Катерина Кухар зарекомендувала себе як вимоглива та дуже працьовита танцівниця. Вона не боїться висловлювати свою думку та завжди вимагає професіоналізму. З такою ж позицією Катерина відноситься і до своєї роботи.
Хоча Кухар повністю віддається своїй роботі вона встигла стати мамою двох діток. Разом з чоловіком Олександром Стояновим вони виховують сина Тимура та доньку Анастасію. Балерина у програмі "Світське життя" зізналася, що після обох пологів вона майже не була у декреті, адже вже за три місяці вона мала вийти у бездоганній формі на сцену.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

"В мене декілька разів дійсно була депресія післяпологова, тому що коли ти перший раз народжуєш ти не розумієш, що буде з твоїм тілом потім. Ти дивишся в дзеркало, ти дивишся на те, що сталося з твоїм балетним тілом і ти не розумієш чи зможеш ти повернути собі ту форму, яка в тебе була. А для нас зовнішній вигляд це 50% успіху", - зізналася Катерина Кухар.

Зірка зізналася, що одразу після пологів взяла себе в руки, адже вона мала дуже швидко прийти в форму задля виступу.

"Я починала з інтенсивних масажів. Потім я почала використовували хула-хуп, щоб повернути талію та живіт. Гімнастика, станок, стрибки, пальці й тільки після цього починаються вже репетиції. Через три місяці після Тимура я вже мала виконувати вистави. А через три місяці після народження Насті, я повинна була танцювати лебедине озеро в Італії. В мене не було шансів, адже був би дуже великий штраф", - зізналася вона.

Нагадаємо, Катерина Кухар з "Танців з зірками" засвітила гланди Лесі Нікітюк: "який великий"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Також, Знай.uа писав, Суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар довірила 6-річній доньці машину: "вплітали кохання"

Як раніше повідомляв Знай.uа чоловік Катерини Кухар ошелешив раптовою новиною: "Терміново вилетіла з країни"