Олексій Тригубенко розповів про свої відчуття щодо неотримання Blogger Awards. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Олексій Тригубенко запам'ятався багатьом українцям в ролі ідеального чоловіка, а шанувальники бізнесмена були дуже засмучені, коли Ксенія Мішина вибрала замість нього Олександра Еллерта у фіналі "Холостячки". Довгий час Олексій не шукав нових відносин, а зайнявся блогерством і досить успішно: на його офіційному пості в соціальній мережі 174 тисячі передплатників.

Олексій Тригубенко / фото: Instagram
Олексій Тригубенко / фото: Instagram

20 червня відбулася церемонія Blogger Awards, в якій Тригубенко був номінований у двох номінаціях. Незважаючи на те, що блогер не отримав премію, він повідомив що не сумує.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

цей факт дає тільки дає мені мотивацію до руху вперед. Кожен раз, коли програю, я прагну до level-up і по суті кожен програш робить мене сильнішим. Я розумію, що коли стаєш «номер 1», завжди є небезпека, що ти можеш розслабитися і подрассказать собі, що ти і такий хороший і саме тому сьогодні я дивлюся на свою поразку, як на можливість стати краще
, - зізнався він.

Тригубенко при цьому подякував своїм підписникам за підтримку, назвавши свою аудиторію найріднішою і найближчою.

Забавно, що номінацію в "Краща холостячка" там виграла Юлія "Зайка".

Нагадаємо, що Олексій Тригубенко, якого відкинула головна героїня проекту Ксенія Мішина, поділився своєю історією кохання.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко розповів, що завадило здійсненню його мрії.

Також Знай.uа писав, що ідеальний Льоша з " Холостячки "підхопив страшну заразу:"прокинувся з температурою".