У суботу, 21 серпня, о 21:00 телеканал «Україна» покаже прем'єрний випуск вокального шоу «Співають всі!» за всесвітньо відомим форматом All Together Now. У «сотню» зіркових суддів, капітаном якої є популярна співачка Наталія Могилевська, увійшли Павло Зібров, Тоня Матвієнко, Віктор Бронюк, Наталія Фаліон, Дмитро Каднай, Ауріка Ротару, Євген Хмара і Олена Гребенюк.

Капітан «сотні» зіркових експертів масштабного талант-шоу «Співають всі!», співачка Наталія Могилевська, впевнена – це шоу підкорить серця глядачів, адже в ньому зберуться кілька поколінь, яких об'єднає єдина мета – нова музика і відкриття талантів:

«У нас трапляються суперечки щодо всього: зовнішнього вигляду, кольору шкарпеток, зачіски, слів, які були сказані... Ми розуміємо, що всі музичні фестивалі були вигадані для обміну культурами, звичками, манерами, напрацьованими крутими досягненнями. І ось це відбувається тут, – поділилася співачка Наталія Могилевська. – Люди знайомляться і обмінюються енергією. Так і створюються колаборації. Сьогодні вже разів 5 почула: «Наталочко, а давай заспіваємо дуетом». Заради цього це, розумієте?»

Насолоджується спілкуванням зі своїми зірковими колегами і соліст гурту KADNAY Дмитро Каднай. Артист зізнається – атмосфера шоу з першого дня підкорила його, адже тут є все: яскраві декорації, люди, за якими він встиг скучити за період карантину, і талановиті учасники.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Співачка Тоня Матвієнко, не роздумуючи, погодилась взяти участь у шоу «Співають всі!» А потім дізналася, що компанію їй складуть мама і чоловік.

«Ми три окремих артиста і навіть не одразу дізналися про те, що побачимося на проєкті! Я, наприклад, до кінця не знала, що мама буде тут. Але раніше я їй показувала різні версії цього шоу і їй сподобалось. Я з нею поділилася, що мені страшно оцінювати людей, і мабуть, я так робити не буду. Мама ж сказала: «Так робити некоректно і некрасиво. Краще тільки хороше говорити і радіти», – поділилася співачка Тоня Матвієнко.

Народна артистка України Ауріка Ротару теж з великою зацікавленістю долучилась до зіркової «сотні». Співачка обіцяє допомагати і підтримувати таланти, які підкорять її глибиною і душевністю виконання композицій. А ось Павло Зібров буде шукати великі таланти і навіть продумав критерії, за якими оцінить кожного учасника.

«Навіть не думайте, що я буду постійно натискати на кнопку! З чого б це?! Ми все-таки представники старої школи, а це значить, що насамперед шукатимемо голос, талант, мелодійність, почуття ритму і харизму. Але всього цього може і не бути, головне – харизма, побачу юнака чи дівчину і просто не зможу не натиснути на кнопку – таке теж можливо», – розповів народний артист України Павло Зібров.

Оперна співачка, солістка Київської опери Олена Гребенюк сподівається знайти на шоу «Співають всі!» артистів з хорошими вокальними даними. Але зазначає – голоси можуть бути різними, тому буде оцінювати конкурсантів комплексно. А основними факторами будуть: харизма, професіоналізм, зовнішній вигляд і акторська майстерність.

А ось солістка ансамблю «Лісапетний батальйон» Наталія Фаліон зізнається – їй нелегко судити талановитих виконавців: «Моє завдання – не просто оцінити, а зробити це правильно. Щоб народився ще один харизматичний співак. А ще це справжній адреналін! Особисто для мене. Ви знаєте, так багато різних осіб. І час від часу хочеться у такій компанії просто відвести душу».

Солідарний із зірковою колегою і лідер гурту «ТіК» Віктор Бронюк. Музикант не вперше перебуває в суддівському кріслі і зізнається – це амплуа йому не до душі: «Чесно скажу, судити – це трошки не моє. Тим більше, коли мова йде про творчість – важко знайти критерії правильного оцінювання. Але мене рятує те, що тут ціла «сотня» експертів, тому від мого голосу мало що зміниться. Я ж намагатимусь бути розсудливим і чесним».

Відомий піаніст і композитор Євген Хмара зазначив, що зіркова «сотня» експертів – це справжня команда професіоналів, кожен з яких має свій професійний погляд і суб'єктивну думку. Але все ж є одна річ, якою їх можуть підкорити учасники – енергія і музична віддача.

У кожному випуску до «сотні» експертів масштабного талант-шоу «Співають всі!» долучаться зіркові гості, імена яких стануть відомі зовсім скоро.

Нагадаємо, згідно з правилами шоу «Співають всі!», завдання учасника – виконати композицію на сцені так, щоб якомога більше членів журі встали і підспівували йому. Що гучніше звучить хор «сотні», то більше шансів у конкурсанта дійти до фіналу і поборотися за перемогу. У тому випадку, якщо вокалісти наберуть однакову кількість балів (розрахованих із загальної кількості зірок, які долучилися до виступу), і журі не зможе визначити сильнішого, останнє слово буде за зірковим капітаном «сотні» – народною артисткою України Наталею Могилевською. Переможець проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Ведучим грандіозного проєкту «Співають всі!» стане популярний шоумен, зірка гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 21 серпня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Нагадаємо, Тоня Матвієнко в червоному кімоно перетворилася в японську гейшу: Арсен, вкрадуть

Як повідомляв Знай.ua, коли Олег Винник мене бачить, він починає просто іржати, - народний артист

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська зіткнулася зі складним вибором, але не розгубилася: пішла наліво