Наталія Могилевська, Павло Зібров, Віктор Бронюк та інші: названо зірковий склад суддів "Співають всі!"

Зовсім скоро телеканал "Україна" покаже прем'єрний випуск вокального шоу "Співають всі!" за всесвітньо відомим форматом All Тogether Now. До "сотні" зіркових суддів, капітаном яких є популярна співачка Наталія Могилевська, увійшли Павло Зібров, Тоня Матвієнко, Віктор Бронюк, Наталія Фаліон, Дмитро Каднай, Ауріка Ротару, Євген Хмара та Олена Гребенюк.

Судді на шоу, фото з kanalukraina
Судді на шоу, фото з kanalukraina

Не їв і не пив добу, спав на землі: неймовірні подробиці порятунку 6-річного малюка, який загубився в Карпатах

6-річний Олексій Стефанцев запам'ятає на все життя перше сходження на Говерлу, бо йому довелося більше доби провести в горах поодинці, без їжі і води. І благо його знайшли волонтери, бо відразу ж підняли всі служби, включаючи кінологів, рятувальників і поліцейських. Олексій не був переляканий. Тримався спокійно і не потребував допомоги фізично. І навіть знайшов собі гілочку, щоб відбиватися від диких тварин.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пошуки 6-річної дитини, фото: Telegram
Пошуки 6-річної дитини, фото: Telegram

Верховна Рада витратить 14 млн на LED-тризуб, кінозал і килимові доріжки

Не встигли серед українців вщухнути обговорення масштабного святкування Дня Незалежності, на підготовку якого передбачено понад 5 млрд грн, як своєю "передсвятковою" добіркою закупівель вразив Парламент. Якщо попереднє замовлення Верховної Ради з тонн бензину і сорочок "Дубки" обійшовся в 12 млн грн, то цього разу сума виявилася ще вищою. Тепер у списку - 960 метрів килимів, нагрудні знаки і "золота" реконструкція кінозалу на Банковій.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Дмитро Ступка принизив травесті-діву Монро в прямому ефірі: "Це вона? Чи воно?"

Ведучий каналу (Live) Дмитро Ступка обговорював зі стилістом образ Монро з червоної доріжки Одеського фестивалю, що проходить з 14 серпня 2021 року. Чоловік дозволив собі усвідомлено пожартувати: "Це вона? Чи не воно?". І тепер телеканал готує заяву щодо ситуації з Дмитром і Монро.
Передбачається, що його можуть звільнити - і відбудеться справжній прецедент. Однак українці не вірять в це в нашій країні.
Монро, фото: Instagram
Монро, фото: Instagram

Помер легендарний український легкоатлет Володимир Голубничий: підкорив п'ять олімпіад

Колишній спортсмен помер 16 серпня у віці 85-ти років, в українському місті Суми, де народився і прожив все життя. Перший світовий рекорд зі спортивної ходьби на 20 км Голубничий встановив у 19 років. Володимир брав участь у п'яти Олімпійських іграх, на чотирьох з яких вигравав медалі. У 2012 році Голубничий в числі 24 легкоатлетів був включений в IAAF. Також, цього року його нагородили орденом князя Ярослава Мудрого – вищою нагородою України. Спортсмен має повний комплект медалей чемпіонату Європи, шість разів був переможцем чемпіонатів СРСР, 8 разів - чемпіонатів України.

Володимир Голубничий, фото з rsport