Відома українська акторка театру та кіно Ольга Сумська має багатомільйонну армію шанувальників, тому зірка досить активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Тут вона ділиться з шанувальниками новими світлинами чи цікавими моментами з життя.

Так, цього разу Ольга Сумська показала, як разом з донькою Анною відвідала Одеський міжнародний кінофестиваль. Зірка опублікувала цілу серію фото з красунею-донечкою з червоного хідника.

Фото зі стоірнки Ольги Сумської
Фото зі стоірнки Ольги Сумської

"Відвідали Одеський міжнародний кінофестиваль! З відкриттям🎬!", - так Ольга Сумскська підписала оприлюднені світлини.

Фото зі стоірнки Ольги Сумської
Фото зі стоірнки Ольги Сумської

На відкриття Одеського міжнародного кінофестивалю Ольга Сумська одягла світлу сукню у квітковий принт. Свій образ акторка доповнила гладкою укладкою та клатчем, який гармонійно поєднуються з сукнею.
Донька Ольги Сумської на червоній доріжці з'явилася у сукні довжини міді. Вона вирішила піти стопами знаменитої мами та обрала сукню у квітковий принт, але більш дрібний. Свій образ вона доповнила маленькою чорною сумочкою.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще