Відомий український артист, композитор і шоумен, обожнюваний мільйоною аудиторією в образі Вєрки Сердючки, Андрій Данилко поділився зі своїми шанувальниками публікацією в соціальній мережі Instagram.

«Finally celebrating the award from @yunaawards for “Make It Rain Champagne!” with songwriters - @andreas_ohrn and @bassflowmusic. Such a pleasure! (Нарешті ми відзначаємо нагороду від @yunaawards за " зроби дощ шампанським!"з авторами пісень - @andreas_ohrn і @bassflowmusic. Яке задоволення!)", - написав він під знімком, на якому стоїть з нагородою між двома товаришами.

"Make It Rain Champagne" - пісня Вєрки Сердючки. Її авторами стали шведські музиканти Андреас Ерн і Пітер Бострем.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Судячи з геотегу, святкування проходило в Бельгії, в пивному пабі. Данилко в щоку цілує соліст шведської групи "Гравітонас" - вокаліст Андреас Орн.

"Відмінно! Ви молодці! Чудове фото", "Класна компашка! У нас тут теж весело в Кольмарес", "Андрій, Я вас обожнюю", "Ооо, здоров'я вам і щастя!» ,- пишуть в коментарях фанати Данилко.

Раніше повідомляли, Андрій Данилко похвалився неабияким досягненням-Вєрка Сердючка стала кращою.

Як повідомляв Знай.ua , Андрія Данилка помітили в Росії, але Вєрка Сердючка все заперечує: "вчора в Сочі був".

Знай.ua писав, Путін з " Квартал 95 "відправив сина на майстер-клас до Вєрки Сердючки:" довів усіх до ручки...".