Майже всі українські зірки на початку своєї кар'єри не могли похизуватися заможним життям. Так, само і експодружжя співаків Dzidzio та Slavia, вони спершу жили на орендованих квартирах і навіть на старій турбазі.
Про це Slavia розповіла Gazeta.ua.
Після закінчення музичного училища Ярослава Притула та Михайло Хома вступили до Київського національного університету культури й мистецтв. Молодій парі було важко знайти квартиру по кишені, тому спочатку вони жили в подруги тітки Дзідзьо.

Дзідзьо з колишньою дружиною, фото: Instagram
Дзідзьо з колишньою дружиною, фото: Instagram

"Так ми почали жити: в одній кімнаті тітка Маша, ми в другій, а в третій - ще квартирант. Господиня була своєрідна, із власними правилами. Вона мені розповідала, як треба жити. Іноді тітка Маша налаштовувала Михайла проти мене. Казала, що жінка має все встигати. Та насправді я їй вдячна за ту школу життя", - пригадала співачка.

Студенти Михайло Хома та Ярослава Притула економили на всьому, та й бували моменти, коли грошей не було взагалі. Тому їм доводилося викручуватися та підробляти на корпоративах.

"Спочатку вчилися на стаціонарі. Потім зрозуміли, що після училища маємо сильну базу й перевелися на заочне, щоб мати більше часу на професійну діяльність і заробляти", - поділилася Slavia.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дзідзьо і  Slavia, фото з instagram
Дзідзьо і Slavia, фото з instagram

У рідному місті Михайла Новояворівську молода сім'я деякий час мешкала на старій турбазі. Там не було жодних побутових умов, лише ліжка з металевою сіткою, старі матраци, а у дверях величезні шпарини, з яких віяло холодом. Колонка з водою була лише на території бази, парі доводилося набирали звідти воду й підігрівати кип'ятильником. З часом Dzidzio та Slavia придбали в Новояворівську квартиру.

"Самотужки зробили ремонт і з усього будинку першими в'їхали в нове помешкання. Воду ще не під'єднали, тому друзі привозили її бідонами. Спершу майже нічого не мали, навіть холодильника. Я спеціально шукала в магазинах маленьку стограмову пачку масла й ховала її у ванну, щоб не розтавало. Згодом мама подарувала холодильник і поступово квартира обростала предметами", - додала Slavia.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, як "заслужити" любов: "Постійна жага болю"

Як повідомляв Знай.uа, розлучений Дзідзьо дозволив спокусливій білявці "обмацати" себе: колишня Slavia приревнує. Артиста запросили взяти участь у цікавому проекті

Також портал Знай.uа писав, що разведений Дзідзьо вразив схожістю з Олександром Пономарьовим: "Як брати"