Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крicтiна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сiтях" на Новому каналі.

Олена-Крicтiна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 315 тисяч чоловік. Якийсь час знаменитість відпочивала у Вилковому, і ділилася коротким лікнепом капітана їх корабля в один із днів.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram

Але ця невелика "подорож" підійшла до кінця, тому Олена-Крicтiна написала невеликий відгук щодо поїздки в "українську" Венецію разом з Павлом Розенком.

Вона виклала кілька фотографій і відео з дороги.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

"Отже, я турист)) звичайний турист, який загорівся побачити "українську Венецію"!! Почалося все з зубодробительного квесту на трасі😂 ділянка расколбашенной дороги, де ми втратили цілу годину! А я почула симфонію всіх моїх торохтять кісток в організмі)) З'їхали в поле, де місцеві вже прокатали запасну ґрунтовку)) відео додається. Поселили нас друзі на своїй дачі - спасибі, все затишно і по-домашньому. Але для приїжджих є готельчики і дачі під оренду, як там - поняття не маю) пляжів у Вилковому немає. Ні пісочка, ні прибережної лінії. Сидиш на містку, в воду - або "рибкою", або по драбинці і відразу глибина. Бачила, як мама дитя, панічно бултихаясь у воді, підсаджувала девчульку в надувному "єдиноріжку" на сходи", - розповіла Олена-Крicтiна на самому початку.

Нагадаємо, Олена-Крicтiну Лебідь "викинуло" на берег в Одесі: "Мрія рибалок"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена-Крicтiна Лебідь розсмішила витівкою на відпочинку: "Алло, кавун на дроті"

Знай.ua писав, Олена-Крicтiна Лебідь показала, як балдіє з Павлом Розенком: "Це чути щоранку"