Анна Снаткіна - неймовірно яскрава і затребувана актриса сучасного кінематографа в Росії.

Багато глядачів пам'ятають її участь у стрічках "Тетянин день", "Ділянка" і "Приречена стати зіркою". На цьому проекти, в яких знімалася Анна, не закінчуються. Однак давайте поговоримо про страшні обставини, що сталися в її житті, адже через них Снаткіна могла і зовсім не почати акторську кар'єру.

Анна Снаткіна, фото Instagram
Анна Снаткіна, фото Instagram

У якийсь момент молодості Анна вступає до ВДІКу, в майстерню Віталія Соломіна, де згодом, на одному із занять з фехтування майбутня актриса падає і не може самостійно піднятися. Тоді Снаткіна відразу згадала, що пару років тому лікарі заборонили їй напружувати спину, так як в минулому у неї була травма хребта.

Анна Снаткіна, фото: Instagram
Анна Снаткіна, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ще в юності знаменитість могла залишитися інвалідом, через це її могло назавжди паралізувати, але все обійшлося протягом довгого і болісного відновлення. Ганні обіцяли інвалідність і заявляли про негайну операцію з видалення грижі. Коли Снаткіна вже дебютувала в кінематографі, їй приписували романи з Сергієм Безруковим, Євгеном Григоровим і Кирилом Сафоновим. Але в її особистому житті теж були хворобливі невдачі, включаючи зраду партнера після п'яти років відносин.

Анна Снаткіна, фото: Instagram
Анна Снаткіна, фото: Instagram

Але тепер вона змогла створити міцну сім'ю з резидентом Comedy Club Віктором Васильєвим. У них в 2013 році народилася дочка Вероніка, обличчя якої кохані не показували протягом шести років.

Анна Снаткіна, фото: Instagram
Анна Снаткіна, фото: Instagram

Нагадаємо, кумира мільйонів екстрено госпіталізували до лікарні: різатимуть

Як повідомляв "Знай.ua", пенсіонерка під Миколаєвом ледь не спалила село до угольків: місцеві впоралися, але бабуся в "швидкій"

Знай.ua писав, Стас П'єха зізнався у проблемах 7-річного сина після побиття сусідкою: "Починає мочити всіх, лаятися, трощити"