Зірка телесеріалу "Постукай в мої двері" Ханде Ерчел не надто часто, проте радує шанувальників всілякими гарячими знімками і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 23,7 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно дівчина розповідала про труднощі роботи на знімальному майданчику, коли в Туреччині почалися масові лісові пожежі. А згодом стало відомо, що 52 серія серіалу "Постукайся в мої двері", з Ханде Ерчел і Керемом Бюрсіном в головній ролі, стане останньою.

Ханде Эрчел, фото: Instagram
Ханде Эрчел, фото: Instagram

Зараз актриса поділилася цілою серією знімків в дивовижному вбранні з напівоголеним тілом. Тільки половина тіла знаменитості покрита тканиною, на другій половині ж прихована лише груди. Дівчина опинилася в печері і влаштувала невелику аматорську фотосесію. Наприклад, на одному зі знімків вона прикриває обличчя руками, а на останньому — сидить в тіні, склавши руки між ніг.

Ханде Ерчел, фото: Instagram
Ханде Ерчел, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Вдавилася слиною! Спасибі", "Твою матір, як перевести коменти🤣", "Мені дуже подобатися Ханді, але навіть для неї це як то занадто... вульгарно якось виглядає☺️", "Ти забула надіти свій одяг", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зйомки серіалу "Постукайся в мої двері" припинені: Ханде Ерчел і Керем Бюрсін не стримали емоцій

Як повідомляв "Знай.ua", Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" в обтягуючому купальнику показала як відпочиває: "Нарешті"

Знай.ua писав, Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" мало не розридалася через нахабство: "Душа розривається"