Талібан остаточно підпорядкував собі владу в Афганістані. Будь-які протести проти талібів жорстко придушуються. Відповідні відео потрапляють у соцмережі.

Зокрема, у місті Джелалабад у середу, 18 серпня, бойовики Талібану відкрили вогонь по демонстрантах в афганському місті Джелалабад. Люди, які зібралися на протести, вимагали повернути національні прапори Афганістану на офісах, які замінили на прапори Талібану.

Крім того, бойовики жорстоко побили журналістів, які прибули для висвітлення акції протесту. Повідомляється, що внаслідок стрілянини є поранені, ще кілька людей загинули, серед них – кілька представників преси.

У відеоролику, опублікованому в соціальних мережах, можна побачити, як десятки містян крокують, піднявши над головами державний прапор Афганістану. У якийсь момент чути постріли.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«"Талібан" відкрив вогонь по протестувальникам у Джалалабаді, вбивши двох і поранивши десятки», - йдеться у підписі до відео.

Нагадаємо, в аеропорту Кабула люди "осідлали" літак, щоб втекти з охопленого сутичками Афганістану: є жертви. Люди хапалися за шасі літака.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Жінці відрубали пальці через манікюр": хто опинився у небезпеці в Афганістані після приходу талібів. "Талібан" дозволяє видавати заміж дівчат молодших 16 років

Також "Знай.ua" писав, таліби вторглися до Кабулу і чекають на "передачу влади", президент пішов: люди зі зброєю всюди. Керівники талібів наказали утриматися від насильства в Кабулі