Підтвердив радісну новину чоловік акторки, сценарист і комік Колін Джост.

Колін поділився звісткою під час стендап-виступу в Ridgefield Playhouse в Коннектикуті.

«У нас буде дитина, це неперевершено», — промовив зі сцени Колін у супроводі голосних оплесків.

Однак сама акторка новину не підтверджує, але за чутками, появу малечі варто очікувати з дня на день. Про це повідомляє Page Six.

Нагадаємо, Скарлетт Йоханссон вийшла заміж за сценариста та коміка Коліна Джоста восени минулого року. Пара обмежилась скромною церемонією, а серед гостей були лише близькі друзі та родина. До одруження пара зустрічалась 3 роки. Однак через пандемію вони не з'являлись на публіці, що викликало підозри у журналістів та фанів зірки щодо її вагітності. До того ж Йоханссон пропустила кілька заходів, присвячених прем'єрі фільму Чорна вдова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це дивно, оскільки це був важливий реліз Marvel і Disney, і вона одночасно і зірка фільму, і виконавчий продюсер", — прокоментував один із учасників знімальної команди.

Зараз зірка не з'являється на публіці, а у її соцмережах помітне затишшя. Проте Йоханссон періодично приймає участь у різних шоу та виступах, щоправда, тільки через відеозв'язок.

«Скарлетт скоро має народити, я знаю, що вона і Колін в захваті від майбутньої події», — розповіло джерело, близьке до пари.

Відзначимо, що для Скарлетт Йоханссон і Коліна Джоста це буде перша спільна дитина. У акторки вже є 6-річна дочка Роза від французького журналіста Ромена Доріака. З батьком Рози Скарлетт розлучилась у 2017 році.

Незважаючи на свій стан, зірка вже планує свою подальшу акторську кар'єру. Очікуємо на її появу у фільмі Уеса Андерсона, про який ще нічого не відомо, крім зіркового акторського складу. Адже разом з Йоханссон у стрічці зніматимуться Марго Роббі, Том Генкс, Едрієн Броуді, Біл Мюррей та Тільда Суінтон.