Відома українська актриса, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яка нещодавно заявила про розрив з обранцем Олександром Еллертом, часто ділиться з шанувальниками моментами особистого і творчого життя на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи у ванній кімнаті, ніжачись у пінній воді. Так, артистка лежала абсолютно оголеною, грайливо задерши ногу і демонструючи струнку фігуру.

Зірка зібрала довге каштанове волосся наверх в недбалий пучок і посміхалася на камеру, рекламуючи одноразові бритвені системи.

Водночас Ксенія вирішила трохи пофілософствувати про жіночу енергію і привабливість, зазначивши, що бачила чимало красивих жінок без "вогню в очах".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Ну що, жіноча енергія входить в чатік!

Ох, яку тему хочу з вами обговорити! Що таке жіноча привабливість?!

У своєму житті я бачила дуже багато красивих, божественно красивих жінок, але мало бачила вогню в їхніх очах.

Знаєте, є такі жінки, вони просто пливуть. Спочатку охоплюють все своїм поглядом, потім заповнюють простір своєю присутністю і всі хочуть стати до них ближче.

Вони просто притягують до себе оточуючих, їх погляди. Хтось відразу знайде в них недоліки, але це буде швидше заздрість. Хтось почне захоплюватися, але байдужих не залишиться.

І це не завжди про зовнішність, навіть не про стиль, це про стан..."