Ектор Хіменес-Браво розповів про свою обраницю. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя. На його офіційній сторінці є армія з одного мільйона передплатника, які намагаються лайкати і коментувати його пост.

Дуже довгий час 47-річний чоловік тримав інтригу і не пускав нікого в його особисті стосунки. Однак у серпні 2021 року він вирішив розкрити карти і розповів про свою обраницю.

Він повідомив, що на недавніх вихідних він добре відпочив, його дівчина приготувала йому смачну вечерю.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

На вихідних я добре відпочив. Моя улюблена готувала для мене дуже смачну вечерю, я багато спав і трохи гуляв по парку зі своїми друзями
, - повідомив він.

Більш того, опублікував фотографію з дівчиною. Правда, обличчя на фото не видно, але можна розглянути її розкішні ніжки.

Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді "МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще.

Як повідомляв " Знай.ua", " МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу.

Знай.ua писав, "МастерШеф. Професіонали-3" фінал: хто отримав мільйон гривень і роботу в ресторані Володимира Ярославського.