Відомий український телеведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатолій має чимало прихильників. Тому активно ділиться новими світлинами, порадами чи цікавими моментами з життя у своєму Instagram.

Нещодавно Анатолій Анатоліч став багатодітним татом, у нього та його дружини Юли народився син, якого подружжя назвало Ніл. Окрім цього у телеведучого є ще дві доньки - Аліса та Лоліта.
Тому багатодітний батько вже зараз задумується про освіту своїх дітей, адже вважає це одним з найважливіших аспектів у житті. Проте він зазначив, що гарна освіта, особливо закордоном коштує чималих грошей, тому на це варто відкладати заздалегідь.

Анатолій Анатоліч з сином, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч з сином, фото з Instagram

"Хочу, щоб вони отримували освіту у класному виші і на це звичайно потрібні гроші", - зазначив Анатолій Анатоліч у своєму instagram у розділі stories.

При цьому телеведучий поцікавився у своїх підписників, чи відкладають вони на навчання своїх дітей заздалегідь. Варто зазначити, що 55% опитуваних відповіли, що відкладають.

Скріншот stories Анатолія Анатоліча
Скріншот stories Анатолія Анатоліча

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч "запустив" найріднішу людину в космос заради пам'яті: "Спасибі...". Анатолій Анатоліч назавжди відобразив рідну людину на тілі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Анатолія Анатоліча занудьгувала без вагітного животика, довелося роздягнутися: "Бабуся танцює"

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч після народження сина показав своє господарство: "Зібрали врожай, рахуємо прибуток". Цього разу телеведучий поділився кумедним фото з поля. На фото Анатолій Анатоліч зображений у стрибку