Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля часто демонструє моменти зі свого особистого життя, присвячуючи підписників в подробиці її буднів, не соромлячись своїх реалій, які бачать не всі телеглядачі. Співачка любить показувати як вона гуляє по торгових центрах, в пошуку класних образів для себе і сина, як їсть в машині, тому що часу катастрофічно не вистачає, а іноді і просто записує розмовні відео з ліфта свого будинку, в яких розповідає про плани на майбутній день.

Цього разу Оля поділилася в Insta Stories кумедною новиною про те, що вона вже тричі за дві години встигла переодягнутися. Причина зовсім не в погодних умовах, і не в брудному одязі, як могло здатися багатьом, а в тому, що за її словами, образ не відповідав її духовному стану.

"Мужики, як ви нас терпите?"- іронічно заявила Оля.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська оголосила себе вундеркіндом: зробила це в 3 роки

Нагадаємо, що доума Дзідзьо Оля Цибульська приголомшила дивними іграми з сином: "Покусала"

Як повідомляв Знай.uа, доума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, як "заслужити" любов: "Постійна спрага болю"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська відпустила" відлюдного "чоловіка з багаторічного повідка: "Гуляє без датчика геолокації"