Українцям розповіли, хто буде оцінювати їхніх улюбленців у популярному шоу "Танці з зірками". Цього сезону одне з суддівських крісел займе новий іменитий танцюрист.
Про це розповіли на сторінці в Instagram програми "Життя відомих людей"
Виявилося, що оцінювати зіркових учасників у новому сезоні будуть україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу "Dancing With The Stars" Макс Чмерковський.

Фото зі сторінки "Життя відомих людей"
Фото зі сторінки "Життя відомих людей"

Окрім нього у суддівському складі будуть улюблені танцюристи країни - прима-балерина Катерина Кухар і хореограф Влад Яма.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Варто зазначити, що перший прямий ефір популярного телешоу "Танці з зірками" відбудеться вже з 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1.
Користувачі мережі зраділи появі третього судді, але деякі відзначили, що Максим Чмирковський дуже постарів.

"Як постарів", "Так. Пічалька. Думалось, що він буде довго такий гарний", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто нагадати, що першою про свою участь в "Танцях з зірками" оголосила українська співачка Джамала, яка своїм запальним танцем кинула виклик Фаготу з гурту ТНМК. Музикант відповів на виклик колеги і став наступним зірковим учасником шоу.
Слідом до колег приєдналася солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще