Відомий український кухар Євген Клопотенко поділився з українцями неймовірно смачним рецептом італійської пасти з песто.
Рецептом цієї страви Клопотенко поділився на своїй сторінці в Instagram.

"Буду вчити вас поганому. Отже, паста з песто. Все смачно і круто. Єдине що, після такого песто мене, скоріше за все, більше не пустять до Італії. Буде там у причинах щось про опоганення традицій. Але ризикуватиму своєю репутацією заради ваших спокійних нервів. Бо дам я вам песто, яке більш-менш за правилами, а у вас буде шок", - зазначив кухар.

Фото зі стоірнки Євгена Клопотенка
Фото зі стоірнки Євгена Клопотенка

Інгредієнти:

- 50 грамів базиліку
- 40 грамів горіхів (які у вас є)
- 100 мл оливкової олії
- 40г натертого витриманого сиру
- трохи часнику
Спосіб приготування
Всі інгредієнти треба добре змішати у ступці. Якщо у вас немає ступки, то у такому разі на допомогу прийде блендер.
Відварюєте спагеті 5 хвилин. Потім підігріваєте песто зі спагеті й водою, у якій вони варилися. Декілька хвилин. Смачна італійська паста готова.

Нагадаємо, Євген Клопотенко назвав найкращі страви серпня: аж слинки течуть. Зірка "МастерШеф" розповів українцям, що можна з'їсти в самий останній місяць літа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко приготував вареники зі смородиною: "По хрєну". Відомий український кулінар озвучив рецепт найважливішої страви національної кухні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще