Українська співачка та акторка Камалія має досить широку аудиторію прихильників. Тому зірка часто любить радувати шанувальників новими фото чи подробицями особистого і творчого життя в Instagram, де за її життям стежать понад 220 тисяч осіб.

Цього разу Камалія вирішила показати своїх доньок Арабеллу і Мірабеллу. Зірка разом з дітьми прогулювалася вулицями Туреччини й наткнулася на вуличного художника, який і намалював її дівчаток.

Фото зі сторінки Камалії
Фото зі сторінки Камалії

"А ось як турецька вуличний художник зобразив наших Арабеллу і Мірабеллу. Як думаєте, схожі?", - запитала Камалія у своїх шанувальників.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися коментувати нову публікацію Камалії та роботу вуличного художника.

"Супер", "Дуже схожі", "Круто🔥😍👏", "вау👏🔥круто, дуже схожі!👍", - такі коментарі залишили користувачі мережі під новим дописом Камалії.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, співачка Камалія показала дочок, що підросли: "замашки" принцес з самого дитинства. Українська співачка показала своїх подорослішали близнят.

Як повідомляв портал "Знай", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також портал "Знай" писав, що співачка Камалія зізналася, на кого схожі їх з Захуром доньки: "Маленьке життя". Артистка поділилася сімейними фото з відпочинку