Українська поп-виконавиця, акторка, модель Kamaliya (справжнє ім'я – Наталія Вікторівна Захур) любить радувати своїх шанувальників фото і відео з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 220 тисяч осіб.

Цього разу 44-річна співачка опублікувала сімейну фотографію зі своїм чоловіком – пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром і дітьми Мірабеллою і Арабеллою. Як відомо, дружна сім'я вирушили на відпочинок в сонячну Туреччину. У кадрі Камалія позує в компанії найближчих людей, на тлі визначних пам'яток міста.

"Літо - маленьке життя️️", - написала Камалія.

Варто зазначити, що Камалія багато років намагалася безуспішно завагітніти і навіть їздила на лікування в Нью-Йорк. У співачки виявили ендометріоз і аутоімунний тиреоїдит, хвороба щитовидної залози. У неї також була внутрішньоматкова вагітність. Але через довгі роки терапії та хірургічного втручання їй вдалося виносити двох чудових близнят.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Камалія вирушила на Відпочинок з друзями, взяли велику яхту: "Без косметики, як юна дівчинка"

Нагадаємо, що Камалія розсекретила, за що в неї закохався чоловік-мільярдер: "Миру в усьому світі"

Як повідомляв Знай.uа, Камалія показала свої головні коштовності, і це не мільйони чоловіка

Також портал Знай.uа писав, Камалія показала чоловіка, якого обожнює навіть без мільйонів: як дві краплі. Українська співачка привітала свого батька з днем народження.