Юлія "Зайка" показала, наскільки кардинально вона змінила імідж. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Реаліті-шоу" Холостяк-11 " далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 226 тисяч осіб.

18 серпня вона виставила фотографію з кучериками. Вона зазначила, що ніколи до цього не змінювала імідж таким чином. Дівчина запитала шанувальників, як сильно їм подобається вона з такою зачіскою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Перший раз бачу себе з такими кучериками🤗. Як вам таке перетворення?,- запитала вона.

Фолловери при цьому відзначили, що даний образ їй сильно йде. Хтось навіть припустив, що нова причееска могла б допомогти дівчині завоювати серце Михайла Заливако.

Міша б випав, ех Мішаня"; " красива!!Нехай Боженька тобі допоможе і ти будеш щаслива!!"; "Дуже йде"; " дуже красиво
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася :" у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал " Знай.ua", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі "зайчика": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.