Анатолій Анатоліч з сином, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч з сином, фото з Instagram

Анатолій Анатоліч зажурив через дітей, хоч розірвися

Відомий український телеведучий "Всюди люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Анатолій Анатоліч має чимало шанувальників. Тому активно ділиться новими фотографіями, порадами або цікавими моментами з життя в своєму Instagram.

Торнадо, фото з соцмереж очевидців
Торнадо, фото з соцмереж очевидців

Потужний торнадо перетворив країну на руїни: будинки зруйновано, оголошено НП

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Німеччина постраждала від сильного торнадо. З'явилися відеозаписи і фотографії руйнувань. Сильний шторм призвів до масових руйнувань в регіоні Східна Фризія. Пошкоджено до 50 будинків. Експерти кажуть, що винен торнадо.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva

Надя Дорофєєва мало не втекла з трусиків: Дантес покарає

Надя Дорофєєва показала, як займається спортом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram. У своєму сторіз дівчина опублікувала фотографію, в якій показала себе в купальнику тілесного кольору.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Кума Дзідзьо Оля Цибульська видала, що встигає зробити тричі за 2 години

Оля поділилася в Insta Stories кумедною новиною про те, що вона вже тричі за дві години встигла переодягнутися. Причина зовсім не в погодних умовах, і не в брудному одязі, як могло здатися багатьом, а в тому, що за її словами, образ не відповідав її духовному стану.

Скрін, відео YouTube Спас
Скрін, відео YouTube Спас

Яблучний Спас-2021: що має бути у святковому кошику, а що категорично заборонено нести до церкви

Яблучний Спас, або Преображення Господнє, традиційно відзначають 19 серпня. Для віруючих це свято - одне з найбільш значущих і шанованих в церковному календарі, нарівні з Різдвом, Великоднем і Трійцею. Для хліборобів Яблучний Спас - символ закінчення літа і приходу осені.