Зірка популярного телесеріалу "Татусеві дочки", 26-річна актриса Єлизавета Арзамасова народила сина.

Актриса останнім часом дуже часто тішить своїх численних шанувальників новими фото або ж подробицями з життя в соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 940 тисяч чоловік.

Про вагітність шанувальники Єлизавети дізналися на початку квітня. Батьком дитини став 47-річний постановник льодових шоу Ілля Авербух.

Фото зі сторінки Лізи Арзамасової
Фото зі сторінки Лізи Арзамасової

Пара одружилися в 2020 році, а 14 серпня 2021 року народився їх первісток. Малюк народився вагою 3800 і зростом 53 сантиметри. Зараз новоспечені батьки ще думають, як назвати свого синочка.

"Дорогі друзі!!! Спасибі Вам до неба за всі привітання, за всі добрі слова і побажання! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ Сьогодні вже є сили на подробиці. А в сам День народження дива були одні емоції ☺❤️у нас народився син! 14 серпня в Медовий Спас. Ми з малюком ще в клініці. Почуваємося чудово!",- розповіла Ліза Арзамасова.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, як склалася життя "татових дочок" після серіалу: цікаві факти про головних героїв

Як повідомляв "Знай.uа" , відмінниця з "татових дочок" Ліза Арзамасова поставила крапку на "вагітних" інтимних фото: "відвертіше, ніж це, не буде"

"Знай.uа" писав, Галина Сергіївна з " татових дочок "народила від 47-річного фігуриста:"Нова Людина". Батьком дитини став 47-річний чоловік актриси Ілля Авербух