Відома українська артистка, резидентка студії "Квартал 95" Олена Кравець не надто часто, проте радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 620 тисяч осіб.

У якийсь момент знаменитість поділилася досить незвичайною новиною - вона зламала ногу, просто сильно вдарившись об косяк. Але це сталося ще в середині літа, на початку липня. Зараз же серпень закінчується, а Олена встигла відновитися.

Олена Кравець, скріншот: YouTube
Олена Кравець, скріншот: YouTube

Зараз на одній з фан-сторінок Олена Кравець з'явився фрагмент виступу в "Кварталі", коли жінка попросила кілька хвилинок уваги, щоб поділитися душевним віршем.

"Взагалі ніколи ніде їх не читаю. Сьогодні такий вечір класний... Ви так класно слухаєте, так приємно, і дуже хороша реакція, тому сьогодні дозвольте, поділюся з вами", - зізналася на початку Олена.

***

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І одного разу ти розумієш: так як раніше вже не буде.
І ховатися довго під маскою ніколи не звикнуть люди.
Ти покажеш себе справжню, і раптом станеш для всіх незнайомкою.
І лише ангел, за спиною стоїть, в той момент посміхнеться тихенько.
Нічого не загадувати, компаси все звіряти лише по ходу руху.
Згадати, хто ти, і розпустити волосся, і не питати дозволу.

***

Нагадаємо, донька Олени Кравець з "Квартал 95" здивувала дикими танцями: Влад Яма в спідниці

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з "Квартал 95" похвалилася новою сім'єю: "З Богом..."

Знай.ua писав, донька Олени Кравець з "Квартал 95" перетворилася в Біллі Айлиш: "Переродження"