Захопивши Афганістан, бойовики руху "Талібан" встигли не тільки зайняти всі ключові позиції в Кабулі, а й покататися на машинках і на каруселі в парку атракціонів. Крім того, вони зайнялися фітнесом в спортзалі захопленого президентського палацу. Розваги бойовиків потрапили на відео в соцмережах.

На кадрах відеоролика помітно, як вони реагують на спортзал, батут або карусель. Багато з них можуть розважитися таким чином вперше в житті-таліби забирають хлопчиків в своє військо зовсім юними, позбавляючи їх нормального дитинства. Навіть під час розваг багато бойовиків не випускають з рук зброю.

У тих, хто подивився відео, залишилося двояке враження від побаченого.

«It makes me so sad... that's what life should be about... playing around, having fun, being happy. Not hating on each other, killing and torturing others. (Мені так сумно... ось чим має бути життя... грати, веселитися, бути щасливим. Не ненавидячи один одного, не вбиваючи і не мучачи інших)», «Real guns when they were kids and amusement park when adults, they are just another level (справжні гармати, коли вони були дітьми, і парк розваг, коли дорослі. Вони просто інший рівень)", - впевнені коментатори.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Such a Dream Come True moment for many kids (такий момент збулася мрії для багатьох дітей)», «Interviewer: Why did you occupy afgan? Taliban: to go in gym for free (Інтерв'юер: чому ви зайняли Афган? Талібан: безкоштовно ходити в спортзал)", " Its like what I used to dream to have whole place under my control and enjoy every ride without giving any mone (це схоже на те, про що я колись мріяв, мати все місце під своїм контролем і насолоджуватися кожною поїздкою, не витрачаючи грошей)»,-додають інші.

Нагадавши, в аеропорту Кабула люди "осідлали" літак, щоб втекти з охопленого зіткненнями Афганістану є жертви. Люди хапалися за шасі літака.

Як повідомляв портал " Знай.ua", "Жінці відрубали пальці через манікюр": хто опинився в небезпеці в Афганістані після приходу талібів. "Талібан" дозволяє видавати заміж дівчат молодше 16 років

Також " Знай.ua " писав, таліби вторглися в Кабул і чекають "передачі влади", президент пішов: люди зі зброєю всюди. Керівники талібів наказали утриматися від насильства в Кабулі