Популярний український блогер Олексією Дурнєв продовжує радувати публіку різними відео на своєму однойменному каналі Youtube, за яким стежать більше 600 тисяч чоловік.

11 серпня 2021 року у нього вийшов масштабний ролик з черговим масштабним Stories. Ось тільки відрізняється він тим, що дивляться відео його друзі, включаючи Антона Птушкіна, Alyona Alyona, Володимира Дантеса, Дмитра Монатіка та інших. Чоловікові Наді Дорофєєвої спочатку попалася цікава жінка, яка розповіла інструкцію застосування свічок для очищення.

Шоу Олексія Дурнєва, скріншот: Youtube
Шоу Олексія Дурнєва, скріншот: Youtube

А потім жінка, яка розповіла про досвід к*нілінгуса.

"Це було дуже смішно, я вирішила з вами поділитися. Що я хочу сказати дівчатка, 90% чоловіків люблять лизати. Якщо вам мужик не лиже... Дивіться дівчата, тут простіше простого...", - розповіла вона, відповідаючи в кінці на питання, як змусити чоловіка зробити своїй жінці приємне мовою.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Шоу Олексія Дурнєва, скріншот: Youtube
Шоу Олексія Дурнєва, скріншот: Youtube

Після цього Олексій Дурнєв запропонував свій кумедний метод.

"Якщо ваш чоловік любить пиво і таранку, полийте там пивом, а рибний запах у вас там є. До футбольного сіла, ніжки розставила і все", - заявив він.

А ось Володимир Дантес згадав огидну історію звукорежисера, яку той розповів не тет-а-тет, а компанії людей після роботи.

Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

"Бл*, у мене є така історія... коротше, у нас був один звукорежисер, який працював у Vodka Bar. Колись ми заїхали на концерт, і він після роботи каже: "Хлопці, ви не розумієте, як я сьогодні отлизал трьом PJ (піджейкам)". Я так обожнюю, коли вони спітнілі, натанцювалися, прийшли. Ні-ні, вони пахнуть роботою", - зізнався Володимир Дантес.

Нагадаємо, Володимир Дантес кардинально змінився на відпочинку, дізналася лише Надя Дорофєєва: "Думали, ти місцевий"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва робить це вранці без Володимира Дантеса: "Всього два рази"

Знай.ua писав, "Мушля" Наді Дорофєєвої мало не втекла з трусиків: Дантес покарає