Донька експрезидента України Віктора Ющенка 41-річна Віталіна активно веде свій блог в Instagram. Цього разу вона пояснила підписникам, що спільного у неї та Американської акторки Анджеліни Джолі.

«Сьогодні… свято - День бджоляра! Хочу привернути увагу всіх українців і світу загалом до катастрофічної ситуації з бджолами, яких знищують хімікатами, через екологічну ситуацію у світі та людський фактор. Все це знищує щороку до 30% бджіл. Я дуже рада, що актриса Анджеліна Джолі та Nation Geographic так особливо звернули увагу на цю проблематику», - написала вона під знімком, на якому повторила знаменитий образ американки – у білій сукні і вся у бджолах.

Вона повідомила, що вирішила доєднатися всесвітньо важливого проекту, і знімок є результатом роботи її команди.

Скрін, Instagram Віталіна Ющенко
Скрін, Instagram Віталіна Ющенко

«Одразу хочу сказати, що тут головна не я, а ці милі комашки, яких багато хто боїться, а я і моя родина обожнюємо. Це не мавпування більш відомого відео, я навпаки закликаю більше відомих людей, чиновників і просто небайдужих підключатися , створювати флешмоби і поширювати аби про цю проблему знали більше і говорили», - пояснила вона.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Анджеліна Джолі, фото Dan Winters/National Geographic
Анджеліна Джолі, фото Dan Winters/National Geographic

«Ця проблема особливо актуальна для України, бо бджільництво в Україні займає 4 місце у світі. На цьому моя гуманітарна місія по спасінню популяцій бджіл від вимирання не закінчується. Вже зараз ведеться робота команди по співпраці з міжнародними організаціями в першу чергу ЮНЕСКО і з Анджеліною Джолі та всієї свідомої спільноти до цієї надважливої світової проблеми», - додала Віталіна.

Нагадаємо, донька Віктора Ющенка Віталіна вразила перевтіленням: тонкі вилиці та величезні губи

Як повідомляв портал Знай.ua, як виглядала внучка Ющенка до зміни зовнішності: зовсім не гламурна левиця з пухкими губами. Доменіка Ющенко стала учасницею 11 сезону "Голосу країни"

Також Знай.ua писав, Віталіна Ющенко після разючого перевтілення поставила батькові важливе запитання: "Двома руками підтримав"