Андрій Кузьменко, лідер гурту "Скрябін", загинув у страшній ДТП вже сім років тому. Мати культового виконавця розповіла, як живе зі своїм горем, в ефірі телеканалу «1+1».

Мама співака, Ольга Михайлівна, зізналася, що не відзначатиме День народження сина за столом. За її словами, друзі та близькі збираються в цей день на кладовищі, об 11:00, і поминають загиблого співака. Увечері проходить концерт його пам'яті.

Вона також поскаржилася на те, що спадщину її сина намагаються прибрати до рук якісь автори, які нібито писали йому пісні, а також розвіяла міфи про величезні виплати, які сім'я Кузьменко отримує за авторське право.

"Вся країна чула про величезні роялті, які були виплачені Світлані Бабійчук за авторство Андрія. Величезні! Для того щоб люди знали правду. У другому кварталі 2018 року роялті становили 65 гривень 30 копійок. У третьому кварталі 2018-не було взагалі озвучено. Значить, це було нуль гривень", - зазначає вона.

Радує її тільки любов українців до творчості її сина, бажання вшанувати його пам'ять.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Фото: Ольга Кузьменко / Facebook
Фото: Ольга Кузьменко / Facebook

"Це була моя ідея, щоб його пам'ятник сидів на лавочці, щоб був ближче до людей. Щоб хто хотів, той приходив і сідав поруч", - згадує жінка.

Ольга Михайлівна вважає, що її син зумів увійти в історію своєї країни, стати її частиною і залишити важливий слід в серцях людей.

Кузьма Скрябін, скрін
Кузьма Скрябін, скрін

"Коли Андрійка ховали, і ми вийшли з церкви, стояла одна людина до одного біля церкви. Вся площа у Львові, всі вулички були забиті. Були викуплені всі квіти. Я тоді сказала цю фразу і зараз кажу:" напевно, синку, ти зробив щось для своєї України і для людей в Україні»",-впевнена жінка.

Нагадаємо, Наталія Могилевська зізналася в сильних почуттях до покійного Андрія Кузьменка: "Не перестану плакати"

Як повідомляв " Знай.ІА", колишня Дзідзьо Slavia розповіла маловідомий випадок з покійним Андрієм Кузьменком: "На вагу золота"

Знай.ІА писав, Ірина Білик нагадала, яким був Кузьма Скрябін на честь його 53-річчя: "Гуляли б сьогодні"