Багато українців дуже люблять мариновані гриби. Адже їх можна дістати до приходу гостей або ж просто поласувати з сім'єю.
Але, в приготуванні таких грибів дуже важливий хороший маринад. Пропонуємо приготувати вам маринад, який підійде для будь-яких грибів. Рецептом цього маринаду поділилися в Телеграм-Канлі "Домашня консервація".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти: ⠀
1 літр води;
2 ст. л. цукру;
4 ч. л. солі;
3 шт. лаврового листа;
6 горошин запашного перцю;
4 шт. гвоздики;
3 шматочки кориці (меленої ½ ч. л.);
3 ч. л. оцтової есенції 70 %.
2 ст. л. цукру;
4 ч. л. солі;
3 шт. лаврового листа;
6 горошин запашного перцю;
4 шт. гвоздики;
3 шматочки кориці (меленої ½ ч. л.);
3 ч. л. оцтової есенції 70 %.
Спосіб приготування:
Для початку потрібно закип'ятити воду, додати спеції, проварити хвилинки три (оцет додати в самому кінці варіння). Після знімаємо з вогню і маринад готовий.
Гриби добре промити, великі розрізати, покласти в холодну воду і довести до кипіння, потім воду злити. У другій воді, підсолити за смаком, гриби варити, не помішуючи до моменту закипання. Коли вода почне кипіти, гриби обережно перемішати і зняти піну.
B кінці варіння гриби, розкласти по стерильним банкам, залити маринадом і закатати. Смачного.
Раніше повідомляли, Костянтин Грубич в загадковій Азії ризикнув помацати "античну" рідину: "тендітні вироби...".
Як повідомляв Знай.ua , ошатна закуска до святкового столу і "під чарочку": рецепт тієї самої капустки-пелюстки. Рецепт швидкої капустки-пелюшки до святкового столу
Знай.ua писав, простий рецепт тих самих сочников з сиром-смак родом з дитинства.
Популярні новини зараз
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Показати ще