Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Як відомо, зіркова пара Каті Осадчої і Юрія Горбунова зустріли свою третю дитину 19 серпня. Катя народила хлопчика, вагою в 3250 грам і зростом 52 сантиметри. Ім'я малюка поки ще не повідомили.

На минулих вихідних пара встигла провести вечірку baby shower, де знаменитості дізналися стать дитини. На свято були запрошені багато українських зірок та їх близькі друзі, Леся Нікітюк також відвідала захід, який відбувся на території будинку сім'ї.

Телеведуча розмістила милі фото з події. У кадрі ще вагітна і щаслива Катя, тримає в руках подарунок Лесі - яскраву блакитну футболку з кумедним малюнком. Обидві дівчини дуже широко посміхаються, а обличчя сяють від радості моменту.

"Футболку подарувала блакитну, для пацана як знала", - написала Леся.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча народила Юрію Горбунову сина: відомі вага і зріст малюка

Нагадаємо, що Леся Нікітюк розридалася в обіймах найулюбленішої: "Буду нудьгувати"

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк в екстремальному вбранні спокусила "французів": "Покращав"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк потрапила під "обстріл" прямо в машині: "Боже допоможи"