Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча народила третю дитину. У Юрія Горбунова та Катерини Осадчої у четвер, 19 серпня о 5.05 ранку народився син.
На своїй сторінці в Instagram Катерина Осадча подякувала всіх своїм шанувальникам та друзям за привітання з народженням малюка. При цьому зірка розповіла, що вона з малюком ще перебуває у пологовому будинку.

Скріншот stories Каті Осадчої
Скріншот stories Каті Осадчої

"Дякуємо всім за привітання. Будемо здоровими, щасливими, набиратимемо вагу і все буде гаразд і скоро додому", - зазначила Катерина Осадча у себе в stories.

Катя Осадча, фото з instagram
Катя Осадча, фото з instagram

Варто зазначити, що Юрій Горбунов був присутній на пологах коханої Катерини Осадчої та назвав вагу і зріст новонародженого - 3250 грамів і 52 сантиметри.
А зараз пара насолоджується своїм малюком та святкує першу добу його життя. При цьому Осадча не забуває і про роботу, тому нагадала шанувальникам про " Вечір прем‘єр"

"Святкуємо з малюком першу добу його життя. Все ще вибираємо ім‘я 😇 і готуємося дивитися вже разом :) наш «Вечір прем‘єр. Літня серія», адже малюк концерт чув, але не дивився 😂 ", - зазначила Катерина Осадча.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що Катя Осадча народила Юрію Горбунову сина: відомі вага і зріст малюка. Катерина Осадча та Юрій Горбунов поділилися радісними новинами

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму

Також "Знай.ua" писав, що Катя Осадча ввімкнула режим "батарейки" перед пологами: "Напружений день". Катя Осадча загрузла у роботі