Відома українська журналістка і телеведуча Катерина Осадча частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів.

У четвер, 19 серпня 2021 року, знаменитість разом з чоловіком Юрієм Горбуновим повідомили радісну новину. У них нарешті народилася друга дитинка, синочок. Партнери досі не повідомили, як же назвали хлопчика. Але шоумен зізнався, що був присутній на пологах Катерини. Він же прикріпив фотографію з даними новонародженого — 3,25 кг і 52 сантиметри. Юрій опублікував у себе знімок ніжки малюка, а Осадча виклала ручку.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов, фото: Instagram
Катерина Осадча та Юрій Горбунов, фото: Instagram

Зараз Горбунов В Stories виклав фотографію з українською гімнасткою Лілією Олександрівною Подкопаєвою та піаністом Олексієм Ботвіновим. Всі крім музиканта постали в сонцезахисних окулярах зі стриманими посмішками на обличчі.

А Лілія дозволила собі покласти руки на плечі Юрія Горбунова, поки він їх фотографував, а Катерина Осадча знаходиться в пологовому будинку з новонародженим малюком.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Юрій Горбунов, скріншот: Instagram Stories
Юрій Горбунов, скріншот: Instagram Stories

Як стало відомо перед цією подією, вони потрапили на репетицію до Дня українського прапора.

Юрій Горбунов, скріншот: Instagram Stories
Юрій Горбунов, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Катя Осадча народила Юрію Горбунову сина: відомі вага і зріст малюка

Як повідомляв "Знай.ua", Насті Каменських, яка стоїть поруч з вагітною Осадчою дали цінну пораду: "Беріть приклад"

Знай.ua писав, Катя Осадча показала страждання вагітної на останніх тижнях: "Гуляю сидячи". Жінка сидить на лавочці. На ній сорочка і зверху накинута курточка.