Телеведуча Марина Леончук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook якось розповідала про те, як її постійно турбують нахабні колектори.

Після цього жінка ділилася думками щодо минулого давним-давно офіційного розлучення. Що їй вдалося втратити або знайти внаслідок розриву відносин. Марина ділилася, що її зовнішній вигляд покращився, хоча відразу ж після розставання вона пережила глибоку душевну трансформацію.

Марина Леончук, фото з Фейсбуку
Марина Леончук, фото з Фейсбуку

А зараз Марина Леончук виставила дві однакові фотографії з єдиною лише відмінністю-один знімок чорно-білий, а другий зроблений в кольоровому форматі. Телеведуча вибрала кілька невдалих жартів, включаючи погане водіння автомобіля, поведінку і колір костюма, що притаманне нібито всім блондинкам.

"Відповідаю: освічене інтелігентне суспільство за такі жарти буде вас ігнорувати, як маргінала, а якщо не дійде, я особисто, наступного разу, начищу пику, як блондинка, та й потім...", - заявила Леончук в публікації.

Марина Леончук, фото: Instagram
Марина Леончук, фото: Instagram

"Як білявий солідаризуюся з блондинкою. Колір волосся не має ніякого значення. Щоденні спостереження за суспільним життям спростовують цей дивний міф", "Навіщо комусь щось доводити? Це життя, а не геометрія", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, екс-колега Анатоліча Марина Леончук розповіла про несподіване побачення через 5 хвилин після знайомства: "Я легковажна?"

Як повідомляв "Знай.ua", самотня Марина Леончук показала чоловіка, який назавжди підкорив її серце: "Наш мікросвіт"

Знай.ua писав, телеведуча Марина Леончук кардинально змінила зовнішність: "Вирішити"