Український співак, чоловік співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес часто викладає різні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram, демонструючи моменти творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість разом з дружиною Надею Дорофєєвою відправився в довгоочікувану відпустку, Вибравши для відпочинку сонячну Туреччину.

Так, артист зробив селфі на початку літніх канікул і схоже під кінець - таким чином Володимир вирішив порівняти, як сильно він змінився за час релаксу в готелі. Шоумен зазначив, що на місце синців прийшла бронзова засмага, почала відростати борода, а обличчя злегка покрилося веснянками.

Сам же виконавець став мислити позитивніше, відчувати щасливіше і поки морально не готовий повертатися до наполегливої роботи, але все ж змушує себе.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Я обіцяв викласти селфі після відпочинку. А я не балабол🤣

Синці пішли, а на їх місце прийшла засмага.

Зарості вуса в бороді і веснянках.

Став мислити позитивніше. Взагалі став щасливішим.

Зрозумів, що можу виставити фото з таким виразом обличчя, т.к тільки що зрозумів, що знову потрібно працювати, а я прям морально не готовий до цього. Але ... куди ж ви без мене. Не впораєтеся🤣"