Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

А нещодавно дружина знаменитості, Сніжана, виставила серію романтичних кадрів з коханим зі свіжої фотосесії.

Так, зірка позувала в чорній облягаючій сукні з глибоким декольте, а Сергій - в смугастому брючному костюмі і капелюсі, ніжно посміхаючись на камеру і обіймаючи один одного.

Сніжана нагадала аудиторії, що вони з чоловіком разом вже майже 14 років, а тому показала в Сторіс тепле фото, зроблене близько 13 років тому. Примітно, що новий і архівний знімки робив один і той же фотограф.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Любов не живе поза нами.
Вона - всередині.
Чим сильніше ми любимо, тим більшою любов'ю оточені🤍

Олег нас фоткав 13 років тому😉
Фото виклала в Сторіз. Дивіться�🁆�"

instagram.com/snezhana_babkina/

instagram.com/snezhana_babkina/

Фолловери не пройшли повз, засипаючи пару компліментами: "чарівні ✨✨✨✨🔥😍😘😍😍", "які ви молодці ❤️ 🙌🙌🙌❤️", "Аххххх, гарні, аж добре!!", "100% правда, одну і ту ж людину в різний період життя, при різних обставинах можна любити більше / менше❤️".