Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

У четвер, 19 серпня, знаменитість разом з чоловіком Юрієм Горбуновим повідомили радісну новину - вони стали батьками вдруге.

У пари з'явився син, вага якого - 3250 грам, а зріст - 52 сантиметри. Горбунов був присутній на пологах коханої, сім'я також повідомила, що поки активно вибирає хлопчикові ім'я.

У п'ятницю 20 серпня Юрій вперше показав новонародженого малюка - до цього вони з Катериною виставляли лише фото крихітних ручок і ніжок їхнього сина. Так, щасливий батько тримав на руках хлопчика в білосніжній пелюшці і не міг стримати радісних емоцій, чим зворушив численних шанувальників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Ось він - наша ніжність!!

синочок #дякуємомамусі❤️❤️❤️"

Фолловери не пройшли повз і почали вітати сім'ю: "Щасливий за вас! ❤ ️ ❤ ️ ", "Кайф!Вітаємо!💜 👼 ", "Кращий подарунок до дня твого народження! 🙏🏼🎉👶❤️", "Манюня 🐣💛☀️", "Усі жіночі серця затремтіли ☺️ Це дуже мило!!! Радість за Вас❤️", "навіть найсильніший, у всіх сенсах, чоловік тане від щастя, коли в його руках - його ж власний витвір мистецтва👍".