Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram свіжими фотографіями з особистого і творчого життя.

Цього разу 50-річний ведучий розмістив на своїй сторінці в соцмережі круту фотографію, на якій він позує на тлі Дніпра, мружачись від палючого сонця в окулярах. У кадрі чоловік вагітної телеведучої Катерини Осадчої одягнений в літній образ, на ньому біла футболка з принтом трояндочки.

У підписі до кадру Юрій зізнався, що його надихає відпочинок на воді.

"Краще надихає і релаксує-відпочинок на воді!",- зазначив Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Респект трояндочці на футболочці:)", "Як же життя прекрасне, коли ти мільйонер. І не вірте тим, хто каже, що щастя не купиш. У них просто немає бабок 😂", "Правда правда👏", - коментують користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Юрій Горбунов "втік" від вагітної Каті Осадчої заради паперу: "Купіть, не пошкодуєте". Нещодавно подружжя відпочивали в Одесі, фотографувалися біля безлічі визначних пам'яток і заходили в популярні заклади.

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов і вагітна Осадча втекли з знемагаючого від спеки Києва: дивне місце.

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча засумувала за минулим: без Горбунова і вагітного живота. Ведуча вирішила повернутися в минуле і згадати сонячний відпочинок. На той час вагітність телеведучої ще не була помітна.