Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч. Артистка до початку шоу встигла розповісти багато чого цікавого, наприклад, свої переваги в чоловіках, досвід своїх минулих відносин і особисті очікування від проекту.

У минулому сезоні на шоу в першому випуску були представлені 16 чоловіків, а скільки красенів випробує удачу в цей раз, відомо лише організаторам. Імена учасників до старту проекту телеканал не розкриває. Але, зовсім недавно в соцмережі розповіли, хто може стати першим претендентом на серце "Холостячки".

Як повідомили в "РБК-Україна", за інсайдерською інформацією, одним з явних фаворитів Злати стане популярний український психолог і блогер Роман Свечкоренко.

Роман Свечкоренко, фото з Instagram

Актор, блогер і психолог: Роман Свечкоренко розповідає у своєму insta-блозі про те, як дівчатам зрозуміти хлопців. У постах Роман піднімає важливі питання: від дружби до взаємин між чоловіком і жінкою, побудові здорових відносин і умінні зробити правильний вибір.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як відомо, нещодавно Роман перебував у шлюбі, в якому у нього народилася донька Мія, зараз їй 7 років. Тільки на початку цього року він зважився подати на розлучення. Всі подробиці телеглядачі зможуть дізнатися восени, коли відбудеться прем'єра шоу.

А ось Telegram-канал "Культурна пральня" допоміг дізнатися ще більше, і навіть заявив, що Злата вже знайома з Романом. На кадрах, які надав канал, можна помітити, як пара катається на велосипедах в сільській місцевості, в оточенні приватних будинків і дерев.

"Колеги переслали відео Огнєвіч і Свечкоренко під час прогулянки. Інформатор каже, що зняв нишком, і камер поруч не було", - написали в Telegram-каналі.

Нагадаємо, Злату Огнєвіч могли і не побачити: популярна блогерка зізналася, як коханий вкрав її з "Холостячки"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч помріяла про майбутніх дітей: схоже, вже закохалася

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник "оголосив" себе Купідоном проекту "Холостяк": "Не треба обманювати людей"