Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів чоловік.

Зараз жінка опублікувала в Stories посилання на публікацію своєї колишньої однокласниці, яка потрапила в досить мерзенну ситуацію в поїзді. Вона стосується сексуального домагання.

"I чому деякі "тварини" думають, що якщо у тебе є чл*н, то тобі все дозволено і зійде все з рук!? Зробіть репост, щоб поширити інформацію і такі виродки почали отримувати по заслугах", - пише Даша.

Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories
Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories

Стало відомо, що постраждала дівчина зверталася в поліцію міста Знам'янка, але з нею ніхто не хоче розмовляти. Все сталося 11 серпня 2021 року, коли вона їхала в Херсон, в поїзді №076 в п'ятому вагоні (13-14 місця, четверте купе). Їхала Українка з хлопцем, який опинився на верхній полиці, а вона на нижній. І десь до першої години ночі на неї вчинили спробу зґвалтування, хоча нанесення тілесних ушкоджень не було.

Пасажири "Укрзалізниці", скріншот: Youtube
Пасажири "Укрзалізниці", скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Тільки після події я підірвалася в нерозумінні і відразу ж звернулася до хлопця. (Спроба згвалтування) 57-річним чоловіком з фотографії азейбаржанської націоналісти проїжджаючим зі мною купе на нижній полиці під час сну, в цей час ми від'їжджали від міста Сміла. Ми включили світло і я побігла до провідниці, вона відразу ж покликала начальника поїзда, який подзвонив в поліцію, так як поїзд вже рушив ми вийшли з співробітниками поліції, чоловіком і його братом 70 років (рідним чи ні, без поняття) з поїзда близько 2-х годин ночі, підозрюваний заперечував факт злочину", - йдеться в публікації.

Купе "Укрзалізниці", скріншот: Youtube
Купе "Укрзалізниці", скріншот: Youtube

Дівчина написала заяву, а її хлопець виступив у ролі свідка, хоча їм довелося чекати до 6 ранку, щоб у постраждалої взяли аналізи. Потім її допитав слідчий і тільки до 11 години вони вийшли з відділення. Через тиждень з нею ніхто не зв'язувався. Українка особисто додзвонилася до відділення поліції, але їй не повідомили ніякої конкретної інформації.

Вона написала цю публікацію, бо зіткнулася з несправедливістю і небажанням працювати органів безпеки.

"Я абсолютно не хочу обмовити всіх, хто працює в поліції, всі люди, які вели справу були дуже турботливими і уважними до деталей, всі хотіли допомогти і винести вирок злочинцеві, але що сталося далі, я без поняття, мабуть справу передали людям не особливо зацікавленим", - підсумувала вона.

Нагадаємо, "Синій" пасажир влаштував дівчатам пекло в купе "Укрзалізниці": "Спіть голенькими?"

Як повідомляв "Знай.ua", 14-річна блондинка "вигуляла" хлопця на повідку: "Публічно ущемляє"

Знай.ua писав, запросив в будинок і згвалтував: під Києвом чоловік зв'язав, а після поглумився над знайомою