Українська виконавиця Ані Лорак вирушила до Росії, де збирається взяти участь у фестивалі "Нова хвиля".

В Instagram Лорак опублікувала фотографію з червоної доріжки "нової хвилі".

"Прекрасний вечір", - свідчить підпис під фото.

Для заходу співачка вибрала білий брючний костюм. Лорак позувала для фотокамер. На ній були штани палаццо і піджак оверсайз.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ось деякі з коментарів під фото:" Образ красивий","Наша ідеальна"," дуже красива"," справжній діамант"," ніжний образ"," Україна чекає","неймовірна Діва".

Раніше Ані Лорак виступила в одеському клубі "Ітака". Це був перший концерт виконавиці в Україні за сім минулих років. Виступ відбувся 16 серпня. Перед виступом виконавиця розповіла про свої відчуття в Instagram. Вона захопилася тим, що її послухати зібрався повний зал.

Лорак зізналася, що щаслива провести вечір саме на цій сцені і за її відчуттями вся Україна зібралася в Одесі заради цього моменту. Після виходу на сцену, виконавиця розповіла, що дуже довго чекала нової зустрічі зі своїми українськими фанатами.

Лорак назвала шанувальників рідними і улюбленими людьми, а можливість їх бачити – щастям. Співачка підкреслила, що це тільки її глядачі і вона нікому їх не віддасть. Концерт в цілому пройшов спокійно.

Протестних акцій на ньому не було, хоча перед заходом, звучала критика на адресу заходу і навіть погрози. Щоб потрапити в клуб, фанатам виконавиці довелося встати в черзі на вході, так як зал був повністю заповнений.

Нагадаємо, що Тіна Кароль в образі спокусливої вчительки показала, як правильно відкривати рот

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Тіна Кароль заткнула за пояс Світлану Лободу і Ані Лорак в Росії

Також " Знай.ІА " писав, що Настя Каменських почала "бити" людей після "скандалу" з Потапом